MCM Metaal

Over MCM Metaal

Welkom bij MCM Metaal, uw betrouwbare partner in hekwerken, poorten, automatisering, constructie, stalen ramen en deuren en lasmethodes. Met jarenlange ervaring en een reputatie voor kwaliteit leveren wij hoogwaardige producten op locatie, volgens VCA-normen.

Bij MCM Metaal hebben we flink aan de weg getimmerd. We zijn trots op ons label CE Markering voor draaipoorten, wat betekent dat onze poortconstructies en automatisering voldoen aan de wet- en regelgeving.

Ontdek tevreden klanten en ons werk in uw buurt. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

20200902_095116rsz

Onze Expertise

Hekwerken

Bent u op zoek naar een afrastering voor rondom uw huis of bedrijfspand. Dan zijn er talloze mogelijkheden

Poorten

Hoogwaardige poorten voor uw huis of bedrijfspand. Ontdek de vele mogelijkheden en kies de perfecte poort die bij uw stijl en behoeften past.

Automatisering

Vereenvoudig uw leven met onze geavanceerde oplossingen. Van poortautomatisering tot toegangscontrolesystemen

Constructie

Maatwerkoplossingen voor unieke behoeften. Van trappen tot balustrades en specials. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw specifieke project.

Stalen deuren en ramen

Professionele stalen taats, draai en schuifdeuren stalen ramen in alle soorten maten en kleuren. Voorzien van veiligheidsglas. Van ontwerp tot montage.

Laswerkzaamheden

Professioneel TIG, elektrode en MIG-MAG lassen. Wij bieden expertise in het verbinden van ferro en non-ferro metalen, zowel op locatie als volgens specifieke wensen en eisen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Ontdek Onze Inspirerende Projecten in Hekwerken, Poorten, Automatisering en Meer!

Uw betrouwbare partner in hekwerken, poorten, automatisering, constructie, stalen ramen, deuren en lasmethodes. Met jarenlange ervaring en een reputatie voor kwaliteit, leveren en monteren wij hoogwaardige producten op locatie en volgens VCA-normen. Ontdek onze tevreden klanten en vind ons werk in uw eigen buurt. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op

Heeft u vragen, behoefte aan meer informatie of wilt u een vrijblijvend gesprek? Neem dan nu contact met ons op. Wij staan klaar om u verder te helpen met uw hekwerken, poorten, automatisering, constructie, stalen ramen en deuren en lasmethodes. Klik hieronder om contact met ons op te nemen.