MCM Metaal

Onze Expertise

Bij MCM Metaal hebben we een breed scala aan expertise in huis. Van hekwerken en poorten tot constructie en laswerkzaamheden. Onze ervaren vakmensen bieden maatwerkoplossingen en zorgen voor hoogwaardige resultaten. Bekijk enkele van onze inspirerende projecten en ontdek de mogelijkheden voor uw specifieke behoeften. Neem vrijblijvend contact met ons op en laat ons u helpen bij het realiseren van uw project.

Hekwerken

Bent u op zoek naar een afrastering voor rondom uw huis of bedrijfspand. Dan zijn er talloze mogelijkheden:

Van gaashekwerk tot sierhekwerk in alle soorten, maten en kleuren. MCM neemt u de zorgen uit handen, wij kunnen u een advies en ontwerp aanbieden wat het beste bij de desbetreffende situatie pas. Het wordt voor u van het begin tot het einde compleet geleverd en geplaatst. Voor eventuele vragen of wensen kunt u altijd bij ons terecht.

Poorten

Ontdek ons assortiment hoogwaardige poorten bij MCM Metaal. Van dubbele draaipoorten tot schuifpoorten en looppoorten, wij bieden maatwerkoplossingen voor elke situatie. Kies uit verschillende materialen, stijlen en opties, zoals brievenbussen, intercomsystemen en aandrijvingen. Duurzaamheid en kwaliteit staan centraal, met thermische verzinking en poedercoating voor een langere levensduur. Neem vandaag nog contact met ons op voor uw ideale toegangspoort.

Automatisering

Ontdek onze hoogwaardige automatiseringsopties voor poorten en toegangscontrole. Wij bieden diverse mogelijkheden, zoals sleutelschakelaars, spraakunits, camera’s, codebedieningspanelen en meer. Kies voor extra veiligheid, gemak en een stijlvolle uitstraling. Daarnaast bieden we zowel ondergrondse als bovengrondse poortaandrijvingen, inclusief alle benodigde accessoires. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.

Stalen deuren en ramen

Professionele stalen taats, draai en schuifdeuren stalen ramen in alle soorten maten en kleuren. Voorzien van veiligheidsglas. Van ontwerp tot montage.

Constructie

Ontdek onze uitgebreide expertise in constructie, waaronder stalen trappen, balustrades en maatwerkoplossingen. Onze stalen trappen worden op maat gemaakt en kunnen worden afgewerkt met thermisch verzinken of poedercoaten in diverse RAL-kleuren. Daarnaast bieden we een breed scala aan balustrades, die volledig op maat worden ontworpen en gefabriceerd. En als u op zoek bent naar iets unieks, bieden wij ook maatwerkoplossingen voor speciale projecten. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek de mogelijkheden.

Laswerkzaamheden

Ontdek onze uitgebreide laswerkzaamheden bij MCM Metaal. Wij bieden professioneel TIG lassen, elektrode lassen en MIG-MAG lassen. Of het nu gaat om dunne platen, buizen, kokers of andere materialen, wij leveren hoogwaardige lasverbindingen. Onze ervaren lassers zijn in staat om zowel op locatie als in onze werkplaats aan uw specifieke wensen en eisen te voldoen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en ontdek de kwaliteit van onze laswerkzaamheden.

Ontdek Onze Inspirerende Projecten in Hekwerken, Poorten, Automatisering en Meer!

Uw betrouwbare partner in hekwerken, poorten, automatisering, constructie, stalen ramen, deuren en lasmethodes. Met jarenlange ervaring en een reputatie voor kwaliteit, leveren en monteren wij hoogwaardige producten op locatie en volgens VCA-normen. Ontdek onze tevreden klanten en vind ons werk in uw eigen buurt. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op

Heeft u vragen, behoefte aan meer informatie of wilt u een vrijblijvend gesprek? Neem dan nu contact met ons op. Wij staan klaar om u verder te helpen met uw hekwerken, poorten, automatisering, constructie, stalen ramen en deuren en lasmethodes. Klik hieronder om contact met ons op te nemen.